Olet täällä

HANKIKORRI 2018

31.3.2018

 

HANS VAN KLINKEN KUHMON KORRIVIIKOILLA

  HUHTIKUUN ALUSSA KUHMOSSA JÄRJESTETÄÄN JÄLLEEN KEVÄTTALVINEN KALASTUSTAPAHTUMA SUMUKORENNON KUORIUTUMISEN YMPÄRILLE. KAKSIVIIKKOISEN TAPAHTUMAN IDEA ON YKSINKERTAINEN: PÄIVÄT ONGITAAN JA ILLAT SIDOTAAN PERHOJA, KATSELLAAN KUVIA JA VAIHDETAAN KOKEMUKSIA.

   Tänä vuonna esiintyjinä ovat hollantilainen Hans van Klinken ja Ariko Miettinen Sodankylästä. Legendaarinen van Klinken esiintyy pääsiäisen pyhinä ja kertoo harjuksen, taimenen  ja lohen perhokalastuksesta Pohjoismaissa ja Pohjois-Amerikassa. HvK on tullut kuuluisaksi Klinkhåmer -pintaperhostaan. Nykyään hän esiintyy perhotapahtumissa ja kalastusopettajana ympäri maailmaa.

  Ariko Miettisen osuus on perjantaina 6.4. 2018. aiheena klassiset taimen- ja harjusperhot.

  Korriviikoilla on luvassa kosolti sidonta- ja kalastusvinkkejä. Kuhmon Perhokalastajien järjestämään tapahtumaan kuuluu myös ohjattuja retkiä koskille. ”Kisakeskus” sijaitsee Hotelli Kainuussa. Yleisötilaisuudet ovat maksuttomia.

  Kuhmon koskille myydään ajalle 30.03. - 31.08. edullisia kolmen vrk:n yhteislupia hintaan 40 €. Lupa kattaa Pajakan, Saarikosken, Änätin ja Lentuankosket.

Lisätietoa ohjelmasta ja majoituksesta: kuhmonkosket.fi  ja 040 4122 395.

 Antti Vanninen